Optimalizácia procesov pomocou evolučných algoritmov - Filanová, Jana, 1967-
Optimalizácia procesov. Modelovanie procesov. Diagramový model. Reprezentácia sieťových grafov. Reprezentácia stromov. Evolučné stochastické optimalizačné algoritmy. Návrh optimalizácie sieťových grafov.