Kam směřuje pojetí podniku v unijním právu a jak chápat právní subjektivitu ve světle judikatury Soudního dvora EU? - Pelikánová, Irena
Podnik ako majetkový predmet (hromadná vec). Podnik ako koncern. Podnik z pohľadu aplikácie súťažného práva. Ponímanie podniku v najnovšej judikatúre Súdneho dvora. Špecifiká právnej subjektivity z pohľadu daňovej judikatúry. Súdny dvor a ponímanie podniku - zhrnutie.