Na čo je potrebné pamätať pri výmene informácií - Demčák, Peter
Základné východiská problematiky výmeny informácií medzi podnikateľskými subjektmi. Zníženie rizika obmedzenia súťaže. Forma a spôsoby výmeny informácií. Ekonomický pohľad. Výmena informácií pri vertikálne prepojených podnikateľoch.