Daňové zaťaženie vo vybraných krajinách - Kovárová Martišková, Alžbeta
Porovnanie vybraných daňových faktorov v Slovenskej republike, Českej republike a v Španielskom kráľovstve. Každá zo skúmaných krajín má iné podmienky a vzhľadom na daňový systém aj odlišnosti, ktoré vychádzajú z týchto disparít. Výber krajín pre porovnanie daňového zaťaženia je podriadený sociálnej a ekonomickej situácii.