Rozdiely v metodikách vykazovania národných účtov ESA 1995 a ESA 2010 - Baláži, Peter
Prehľad hlavných rozdielov medzi metodikou ESA 95 a ESA 2010. Dôvody týchto zmien a ich vplyv na makroekonomické ukazovatele.