Nové trendy v kontrolingu podniku a jeho vplyv na hodnotu podniku - Harumová, Anna, 1955-
Základné charakteristiky a vývoj kontrolingu. Nové trendy v kontrolingu podniku. Vplyv kontrolingu na hodnotu podniku. Praktické využitie kontrolingu pri vyčíslení škody. Praktické využitie kontrolingu pri vyčíslení ušlého zisku.