Čerpanie prostriedkov zo Spoločného strategického rámca - Jánošová, Veronika, 1953-
Národný strategický a referenčný rámec a jeho čerpanie v SR. Spoločný strategický rámec. Štruktúra a alokácie operačných programov Slovenska na nasledujúce obdobie 2014-2020. Európsky fond regionálneho rozvoja. Európsky sociálny fond. Kohézny fond. Európsky poľnohospodársky fond na rozvoj vidieka. Európsky fond pre námorné a rybné hospodárstvo.