Vývoj a súčasný stav investícií leveraged buyout - Kubričanová, Elena
Vymedzenie pojmov leveraged buyout a management buyout. Motívy leveraged buyout. História leveraged buyout a management buyout transakcií. Súčasný stav leveraged buyout transakcií. Leveraged buyout v strednej a východnej Európe. Výhody a nevýhody leveraged buyout.