Základné princípy hodnotenia ekonomickej efektívnosti investičných projektov - Foltínová, Ľubica, 1975-
Kritériá posudzovania investícií. Metódy hodnotenia investičných projektov. Vyhodnocovanie investícií pomocou doby návratnosti. Základné princípy vyhodnocovania investícií.