Problémy financovania slovenských MSP - Kalusová, Lenka, 1987-
Problémy získavia cudzích zdrojov financovania v malých a stredných podnikoch (MSP). Zvýšenie objemu využívaného kapitálu. Možnosti a predpoklady využitia rizikového kapitálu.