Verejné financie a ekonomický rast - Bikár, Miloš, 1973-
Verejné financie a ekonomický rast v súčasnom globálnom svete. Dynamika vývoja verejných príjmov a výdavkov krajín eurozóny. Stav verejného dlhu v pomere k HDP v krajinách EU 28. Vývoj inflácie a deflačné tlaky. Banková a fiškálna únia.