Experimental macroeconomics evaluation of coordination favorableness at aggregate level - Chytilová, Helena
Experiment v rámci Novej keynesiánskej ekonómie. Cenová hra N-player a monopolistická konkurencia. Potenciálny produkt hospodárstva a konvergencia jeho strategicky významných častí na agregátnej úrovni.