Nekotoryje aspekty duaľnogo obrazovanija: primer Slovakii - Gonda, Vladimír
Podstata duálneho vzdelávania. Duálne vzdelávanie v zahraničí - v Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku. Duálne vzdelávanie v Slovenskej republike.