Housing Sector-specified DSGE Model with Application to Czech and Slovak Economies - Bouda, Milan
DSGE model analýzy malej a strednej otvorenej ekonomiky. Porovnanie dynamiky vývoja sektoru bývania medzi ČR a SR. Bayesov model odhadu a ocenenia, analýza odozvy na impulz a podmienená predpoveď vývoja pri alternatívnych scenároch makroekonomickej politiky. Loan to value (LTV) ukazovateľ.