Nový institucionalismus ve výzkumu europeizace: pozitivistická nebo vědecko-realistická metateoretická syntéza? - Poruba, Jan
Prepojenie europeizácie s argumentami racionalného, sociologického (konštruktivistického) a historického inštitucionalizmu.