Aspekty poistenia pohľadávok z obchodných vzťahov - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Jeden z dostupných nástrojov pri riadení obchodných vzťahov v prípade rizika zlyhania protistrany je poistenie pohľadávok a poistenie záujmov proti škode z obchodného styku.