Postavenie vzdelávacieho okruhu manažment v odbornom ekonomickom vzdelávaní - Novák, Jaromír, 1978-
Východiská tvorby obsahu vzdelávania na obchodných akadémiách. Miesto manažérskeho vzdelávania v učebnom pláne obchodnej akadémie. Historický vývoj postavenia vzdelávacieho okruhu manažmentu. Obsah učiva vo vyučovacom predmete manažment a jeho inovácie.