Rizikovosť malých a stredných podnikov - Kosztanko, Simona, 1988-
Vplyv rizika na rozhodovanie o finančnej štruktúre v malých a stredných podnikoch (MSP). Riadenie a posudzovanie rizík rôzneho druhu v MSP.