Akumulácia ľudského kapitálu prostredníctvom inovatívnych prístupov k obsahu vzdelávania - Orbánová, Darina
Výber obsahu vzdelávania. Hľadiská, ktoré sa uplatňujú pri stanovení obsahu vzdelávania. Vzťah medzi obsahom vyučovania a vyučovacími metódami.