May be a profit in health insurance company? - Juhászová, Zuzana, 1970-
Právna forma podnikania zdravotných poisťovní na slovenskom trhu. Ekonomické výsledky hospodárenia zdravotných poisťovní VšZP, Union a Dôvera. Akciové poistné spoločnosti a otázka miery zisku z ich činnosti. Etika politiky zdravotnej poisťovne.