Základné aspekty a modely riadenia rizík podniku - Podmajerská, Katarína
Určenie právomoci a zodpovednosti v procese riadenia rizík, zabezpečenie vhodnej komunikácie a informovanosti zamestnancov, ktorí sa podieľajú na tomto procese. Riziko ako komplexný problém celého podniku.