Vplyv krízy na využívanie vybraných alternatívnych zdrojov financovania - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza nedostatočného čerpania prostriedkov zo štukturálnych fondov EÚ zo strany slovenských malých a stredných podnikov (MSP). Možnosti financovania MSP prostredníctvom alternatívnych zdrojov financovania, konkrétne využívaním zdrojov z fondov EÚ.