Ethical Leadership Known as "Tone of the Top" and development of code of conduct of business entities - Kastlerová, Sylvia
Chybné alebo podvodné správanie zamestnancov a etický kódex podniku. Adaptácia etických noriem. Spolupráca manažmentu, audítorov, akceptácia rozdielnych názorov, dôsledná komunikácia, monitoring rizika a implikácia moderných empirických metód do procesov podniku - "Tone at The Top".