True and Fair View of Financial Position of Entity vs. Acceptance of Relevant Financial Reporting Framework - Auditor's Dilemmain Forming an Opinion on Financial Statements - Krišková, Petra, 1981-
Modifikácia legislatívy audítorstva. Transparentné vykazovanie. Účtovné štandardy podľa inštitúcií EÚ. Medzinárodná asociácia účtovníkov IFAC a štandardy ISA 200. Nezávislý audítorský výkaz.