Valuation of Transactions between Related Parties and Ethical Behavior of Managers and Investors - Máziková, Katarína
Ziskovosť z obchodov medzi príbuznými účastníkmi transakcie a otázka jej morálnosti a etiky. Vzťah akcionár-podnik. Trhový princíp hodnotenia ceny transakcie a odchýlka od trhovej ceny. Národné právo oceňovania transakcií v súlade s princípom dĺžky ramena (arm's lenght principle). Európska spoločnosť, jej charakteristika a práva a povinnosti.