Európania minerálky milujú, Slovensko zaostáva - Caránek, Juraj
Na Slovensku sa nachádzajú stovky podzemných minerálnych prameňov. Zaujímavý je nielen počet, ale aj ich rôznorodosť. Napriek takmer ideálnym prírodným podmienkam, spotreba minerálnych vôd u nás klesá. Čo pije Európa, čo preferuje európsky spotrebiteľ.