Význam finančnej štruktúry v procese ohodnocovania akcií - Hrvoľová, Božena
Súčasná teória a prax v oblasti znaleckej činnosti ohodnocovania podnikov - metódy a modely využívania. Niektoré zjednodušenia, ktoré sa objavujú v záverečných prácach absolventov študijného odboru Manažment a ekonomické znalectvo, ale aj v znaleckých posudkoch niektorých znalcov.