Šesť krokov, ktoré privedú firmu k novým zákazníkom - Jamrichová, Petra
Prečo by firmy mali mať vernostný program, podľa čoho by si ho mali zvoliť. Zmena vernostného programu a ako ho nastaviť, aby nebol kontraproduktívny. Efektívnosť vernostného programu a ako sa dá merať.