Sociálna kvalita - výzva pre vzdelávanie - Antalová, Mária, 1952-
Sociálna kvalita ako nová dimenzia spoločnosti. Sociálna kompetentnosť − výzva pre vzdelávanie. Riadenie ľudských zdrojov smerom k sociálnej kvalite. Význam profesijných kompetencií v procese zmeny foriem spoločnosti.