Takmer všetci o ňom počuli
Shopper marketing je dnes najrýchlejšie rastúcou marketingovou disciplínou. Shopper marketing pripomína, že na úspešný koniec, ako urobiť z nakupujúceho kupujúceho, je dôležité okrem umiestnenia produktov v mieste predaja aj poznanie nákupného správania a vytvorenie emočnej väzby.