Buďte pre zákazníka atraktívni
Zástupcovia obchodných reťazcov (dm drogerie markt, Nay, Tesco Stores SR) sa podelili o svoje skúsenosti, ako byť iný ako konkurencia, ako pritiahnuť pozornosť zákazníka a reagovať na jeho potreby.