Online pokladnica - pomoc alebo marketingový ťah ministerstva? - Valček, Adam
Rezort financií je presvedčený, že nové online pokladnice umožnia prehľadnejšiu evidenciu. Ich zavedenie bude síce praktické a univerzálne, no prinesie so sebou aj väčšiu kontrolu zo strany štátu.