Ethical Issues in Non-financial Reporting - Mokošová, Daša, 1979-
OSN, OECD, International Organization for Standardization a Global Reporting Initiative a ich rámec pre vykazovanie nefinančných informácií. Dobrovoľnosť vs. povinnosť vykazovania. Priority OSN: ľudské práva, pracovné štandardy, životné prostredie a anti-korupcia (Corporate Social Responsibility).