Bezpečnosť práce ako súčasť ekonomického vzdelávania - Matkovčíková, Natália, 1982-
Dôležitý význam zvyšovania bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Výchova a vzdelávanie v oblasti bezpečnosti práce. Bezpečnosť práce ako súčasť ekonomického vzdelávania. Ciele výchovy a vzdelávania zamestnancov v oblasti BOZP.