Celoživotné vzdelávanie pracovníkov zdravotníctva krajín V4 - Nováková, Michaela, 1977-
Vzdelávanie zdravotníkov v Slovenskej republike. Príprava sestier, zdravotných asistentov a sanitárov. Celoživotné vzdelávanie. Vzdelávanie zdravotníkov v Českej republike, Poľsku, Maďarsku.