Evaluation of spatial implementation of the operational programme environment in Slovakia - Hájek, Oldřich
Analýza územných vlastností projektov schválených od marca 2013. Objem a smer investícií do územného rozvoja ako nový pohľad na implementáciu nástrojov kohéznej politiky.