Označovanie výživových hodnôt - Giertlová, Anna
Údaje o výživovej hodnote potravín, nazývané aj potravinové tabuľky, majú vo výžive pre obyvateľstvo veľký význam. Základné údaje o výživovej hodnote. Výpočet výživovej a energetickej hodnoty.