Ľudia uprednostňujú zdravé a bezpečné obaly - Barčáková, Jana
Obľuba sklených fliaš a nádob rastie ruka v ruke so zvýšeným dopytom po potravinách a nápojoch v obaloch zo skla. Zásadnú úlohu pri rozhodovaní spotrebiteľov hrá zdravotný aspekt.