Interakce fiskální a monetární politiky v České republice a na Slovensku - Janků, Jan
Posúdenie vzájomneho pôsobenia fiškálnej a monetárnej politiky v Českej republike a na Slovensku. Identifikácia premenných, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie obidvoch politík a najmä, či tieto politiky na seba pri svojom rozhodovaní berú ohľad.