Banking Union - the Agenda and the Agents - Artimová, Miroslava
Dôvody a pozadie tvorby bankovej únie, hlavné koncepty a argumenty autorít EÚ. Chronológia udalostí v procese tvorby bankovej únie. Charakteristika činiteľov procesu a ich úloh. Aktuálny stav jednotného bankového trhu EÚ a výzvy budúcnosti.