Obmedzenia vo využití dynamických metód hodnotenia ekonomickej efektívnosti investičných projektov v praxi - Strižencová, Michaela
Základné princípy finančného riadenia podniku a najdôležitejšie investičné rozhodnutia. Metóda čistej súčasnej hodnoty a metóda vnútornej miery výnosnosti. Typy investičných projektov.