Detekce informačního potenciálu účetní závěrky neziskových organizací v podmínkách České a Slovenské republiky - Šimíková, Iris
Vymedzenie pojmu, typológia a počet neziskových organizácií v Českej a Slovenskej republike. Účtovníctvo a výkazníctvo neziskových organizácií. Legislatíva a vedenie účtovníctva neziskových organizácií.