Modernizácia vzdelávania v kontexte stratégie Európa 2020 - Vidová, Jarmila, 1967-
Vysokoškolské vzdelávanie a investície. Vzdelávacie systémy, ich reformy a modernizácia vysokoškolského vzdelávania. Súčasný stav na vysokých školách v oblasti využívania IKT na Slovensku.