Postavenie finančných derivátov v islamskom finančníctve - Ponecová, Gabriela
Príčiny vzostupu islamského finančníctva. Alternarnatívne produkty finančných derivátov v islamskom finančníctve. Porovnanie základných kategórií finančných derivátov v klasickom ponímaní a v islamskom finančníctve.