Bull trend or bubble on the European stock market - Chovancová, Božena
Definícia býčieho trhu a trhu s bublinou, príčiny ich vzniku a spôsoby merania. Rozlíšenie býčieho trhu a bubliny na trhu. Analýza akciových trhov ESTX50 a DJIA.