Atraktívnosť Varšavskej burzy cenných papierov pre potenciálnych investorov - Halašová, Darina, 1954-
Kapitálový trh - jeho úloha. Novodobá história poľskej burzy cenných papierov. Hlavné výhody investovania do akcií na Varšavskej burze. Porovnanie Poľska s krajinami V4.