Kritériá hodnotenia znaleckého posudku - Majdúchová, Helena, 1963-
Znalecký posudok ako dokument, ktorý musí mať formu a náležitosti predpísané zákonom č. 382/2004 Z. z. o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch a vyhláškou č. 490/2004 Z. z. Kritériá hodnotenia znaleckého posudku. Nedostatky znaleckých posudkov.