Preferencie študentov univerzity pri výučbe anglického jazyka - Ivančová, Ladislava, 1980-
Postavenie angličtiny v preferenciách študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave v kontexte vyššieho vzdelávania. Autorka si kladie za cieľ poukázať na dominantné postavenie angličtiny ako cudzieho jazyka u študentov univerzity. Realizácia vlastného pilotného výskumu, ktorý je predvýskumom k dizertačnej práci s obdobnou témou.