Prístupy k ohodnocovaniu pohľadávok - Kintler, Jakub, 1979-
Metódy ohodnocovania pohľadávok. Metóda nominálnej hodnoty pohľadávky. Nákladová metóda, ratingová metóda, bonitačná metóda, likvidačná metóda ohodnocovania pohľadávok. Stanovenie hodnoty pohľadávky uplatnením simulácie zaistenia. Príklad ohodnotenia pohľadávky využitím rizikových parametrov Basel II.