Hodnotící indikátory kvality sídelní zeleně - Štefl, Lukáš
Návrh, popis a prezentácia možnosti využitia jednotlivých indikátorov hodnotiacich systémov sídelnej zelene na príklade vybraných mestských obvodov mesta Ostravy.